Τι να μαγειρέψω - Εφαρμογή - Συνταγές μαγειρικής, πρόγραμμα εβδομάδας

Τι να μαγειρέψω σήμερα?

Όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινα αυτό το ερώτημα. Τι θα μαγειράψω σήμερα; Τι θα μεγειρέψω αύριο;. Από την μητέρα που θα πρέπει να μεγειρέψει για όλη την οικογένεια μέχρι τον εργένη και τον φοιτητή.

Το αποτέλεσμα να αρχίζουμε να σκεφτόμαστε, να ρωτάμε τους γύρο μας ή να μπαίνουμε στο διαδίκτυο και να ψάχνουμε ιδέες. Το αποτέλεσμα? Να ξοδεύουμε πολύ χρόνο καθημερίνα ενώ αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε για αγορές αρκετές φορές αφού δεν έχουμε πλάνο για τις επόμενες ημέρες.

Πως μπορεί να σας βοηθήσει η εφαρμογή “τι να μαγειρέψω σήμερα” ;

Καθημερινό πρόγραμμα φαγητού

Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό σας θα έχετε ένα καθημερινό πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό κάθε εβδομάτα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαφορετική συνταγή για κάθε μέρα. Επίσης κάθε μέρα περιλαμβάνει συνταγές από διαφορετικά είδη φαγητού. Δηλαδή στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα θα περιλαμβάνεται κρέας ψάρι, όσπρια κτλ.

Επίσης αναξέρτητα από τις συνταγές του προγράμματος, θα βρείτε μεγάλη ποικιλια συνταγών για κάθε περίσταση οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς.

Ακόμα έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε την δική σας συνταγή.

Λίστα υλικών για ψώνια

Εκτός λοιπόν απο το καθημερινό πρόγραμμα και τις συνταγές στην εφαρμογή τι να μαγειρέψω σήμερα θα μπορείτε να δημιουργήσετε τη λίστα με τα υλικά που θα πρέπει να ψωνίστε για να μαγαρέψετε τις συνταγές της εβδομάδας. Ακόμα μπορείτε να μοιραστείτε τη λίστα εύκολα με άλλους.

Έτοιμοι για μαγείρεμα

Πλέον είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε !!! Η εφαρμογή σας καθογήγει με ευκόλα βήμτα στο πως να εκτελέσετε την κάθε σύνταγή Οι συνταγές είναι ευκόλες έτσι ώστε να μπορούν να τις μαγειρέψουν όλοι.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Δωρεάν εδώ

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για νέες συνταγές και προσφορές

To Top