To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Μοσχαρίσιο φιλέτο με πορτοκάλι!!
Απαιτούμενος Χρόνος: 40 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Υλικά / Προετοιμασία

- 8 λεπτές φέτες φιλέτο μοσχαρίσιο
- 4 κ.σ. βούτυρο φρέσκο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 2 ποτηράκια του κρασιού χυμό πορτοκαλιού φρεσκοστιμμένο
- 2 σφηνάκι λικέρ πορτοκαλιού
- 2 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
- αλάτι, πιπέρι



Εκτέλεση

1) Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο να κάψουν και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
2) Aφαιρούμε το κρεμμύδι και όπως είναι το τηγάνι βάζουμε μέσα τα φιλέτα. Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά και από τις δυο πλευρές.
3) Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε το λικέρ και τέλος το κρασί. Μόλις πάρει βράση αλατοπιπερώνουμε.
4) Αφήνουμε τα φιλέτα να ψηθούν σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Kαλή όρεξη!


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!