To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Γαύρος τηγανητός
Απαιτούμενος Χρόνος: 30 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Τα ψάρια γενικά είναι πολύ θρεπτικά για τον οργανισμό μας. Και ένα από αυτά είναι και ο γαύρος. Γαύρος τηγανιτός λοιπόν σήμερα. Απλά και πολύ γρήγορα.

Υλικά / Προετοιμασία:

1 κιλό γαύρο

αλεύρι

αλάτι

σπορέλαιο

Εκτέλεση:

1) Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και αφαιρώντας τα εντόσθια.
2) Τον ξεπλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον αλατίζουμε.
3) Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλευρώνουμε το γαύρο, τον τινάζουμε λίγο να φύγει το πολύ αλεύρι και τον τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά γύρω - γύρω.

Καλή Όρεξη!






Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!