Μαγειρέυουμε νοστιμότατα κοκκινιστά καλαμαράκια με μακαρόνια ή ρύζι!
Ας ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα τηγανιτά!
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Ρίχνουμε τα καλαμαράκια τα αλατοπιπερώνουμε και τα μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά.
Μόλις τα καλαμαράκια πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και περιχύνουμε με τις ντομάτες που έχουμε ήδη πολτοποιήσει από πριν.
Ρίχνουμε το μπαχάρι, τη ζάχαρη και τα φύλλα δάφνης και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να μαγειρευτεί για 15- 20 λεπτά περίπου ακόμη.
**Σερβίρουμε με ρύζι ή μακαρόνια.
Kαλή όρεξη!
Servings 0