Πλένουμε τις μελιτζάνες μας και τις κόβουμε στη μέση.
Τις χαράσσουμε και τις βάζουμε να ψηθούν για 30 – 40 λεπτά στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι έχοντας τη σάρκα προς τα κάτω.
Όταν είναι έτοιμες, αφαιρούμε τη σάρκα και χοντροκόβουμε.
Σε ένα μπόλ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα. Προσθέτουμε την σάρκα από τις μελιτζάνες και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Αφήνουμε το μείγμα για μισή ώρα στην άκρη σκεπασμένο. Εάν είναι πολύ υγρό το μείγμα προσθετουμε λίγο ακόμη αλέυρι.
Βάζουμε κουταλιές κουταλιές στο λάδι και τηγανίζουμε.
Τους αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το πολύ λάδι.
Kαλή όρεξη!
Servings 0