To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Μοσχαράκι στο πήλινο!!
Απαιτούμενος Χρόνος: 60 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Υλικά / Προετοιμασία

- 1 κιλό μοσχαράκι (ελιά)
- 500 γρ. μανιτάρια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 6 ώριμες ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 400 γραμ. κασέρι τριμμένο
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. κρασί λευκό ξηρό
- 1 πρέζα ζάχαρη
- αλάτι - πιπέρι


Εκτέλεση

1) Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με το κρέας.

2) Μόλις ροδίσουν ελαφρά, σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί, προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να πάρει βράση.

3) Το σβήνουμε και το βάζουμε σε ένα πήλινο σκεύος ή το χωρίζουμε σε 5 μικρά . Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

4) Το βγάζουμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με το κασέρι.

5) Ψήνουμε για 20 λεπτά ακόμη.

Kαλή όρεξη!


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!