To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Μύδια με σπανάκι
Απαιτούμενος Χρόνος: 40 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Σαρακοστή χωρίς θαλασσινά δεν γίνεται.. Για όσους νηστεύουν λοιπόν αλλα και γενικά για τους λάτρεις των θαλασσινών.
Υλικά / Προετοιμασία:

- ½ κιλό μύδια φρέσκα

-  1 ½ κιλό σπανάκι

- 2 μέτρια κρεμμύδια

- 2 σκελίδες σκόρδο

- ½ ματσάκι μαϊντανό

- ½ ματσάκι άνηθο

- 1 ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

- αλάτι, πιπέριΕκτέλεση:

1) Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό και τον άνηθο.

2) Καθαρίζουμε το σπανάκι και το χοντροκόβουμε.

3) Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το  ελαιόλαδο και μόλις λιώσει βάζουμε το κρεμμύδι να σοταριστεί σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά περίπου.

4) Προσθέτουμε τα μύδια, τον άνηθο, το μαϊντανό και το σπανάκι. Ανακτεύουμε συνέχεια.

5) Βράζουμε για 25 με 30 λεπτά και κατεβάζουμε απο τη φωτιά.
Καλή όρεξη


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!