To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Ομελέτα με πατάτες και λουκάνικα!!
Απαιτούμενος Χρόνος: 15 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο ή για όσους δεν θέλουν να φανε πολύ ώρα στη κουζίνα. Μια ομελέτα πολύ νόστιμη και χορταστική. Ομελέτα με πατάτες και λουκάνικα.

Υλικά / Προετοιμασία

- 6 αυγά χτυπημένα
- 3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μπαστούνια
- 4 λουκάνικα Φρανκούρτης
- 2 κ. σ. κεφαλοτύρι
- 2 κ. σ. γκούντα
- 2 κ. σ. βούτυρο, ή φυτίνη
- 1 κ. σ. γάλα
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο για τις πατάτες


Εκτέλεση

1) Καθαρίζουμε, πλένουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες. Σ᾿ ένα μπολ χτυπάμε τ᾿ αυγά, προσθέτουμε τα τυριά, το γάλα, τα λουκάνικα και αλατοπιπερώνουμε.

2) Σ᾿ ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε πρώτα τις πατάτες και τις περιχύνουμε με τα χτυπημένα αυγά.

3) Όταν ροδίσει απ᾿ τη μία πλευρά, με τη βοήθεια ενός δίσκου δίσκου, ή μ᾿ ένα μεγάλο καπάκι, αναποδογυρίζουμε την ομελέτα και τηγανίζουμε για 3΄- 4΄ λεπτά ακόμη, μέχρι να ροδίσει κι απ᾿ την άλλη.

Kαλή όρεξη!


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!