Τα σπαράγγια είναι γεμάτα βιταμίνες, φυλλικό οξύ, την βιταμίνη A, τη C, την E και την Κ ανάμεσα στα θρεπτικά συστατικά του.
Πλένουμε καλά τα σπαράγγια και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια.
Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε.
Kαλή όρεξη!
0 servings