To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Πως μαλακώνουμε το κόκκινο κρέας για καλύτερο μαγείρεμα
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Το κόκκινο κρέας, πλούσιο σε πρωτεϊνη, θρεπτικά συστάτικά και πολλά άλλα, έχει σταθερά τη θέση του στο εβδομαδιαίο μενού μας.

Μη ξεχνάμε όμως πως η υπερκατανάλωση του (όπως και σε όλα άλλωστε) είναι επικίνδυνη για τον ανθρώπινο οργανισμό και μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες όπως ο διαβήτης, καρδιαγγειακά προβλήματα και διάφορες άλλες που δε θέλαμε.

Τώρα που τονίσαμε ότι το «Πάν μέτρο άριστον» είναι το βασικό μας μέλημα ας περάσου στο πως Πώς θα μπορέσουμε να έχουμε τέλεια γεύση και μαλακό κρέας, ώστε αυτές τις φορές που θα το επιλέξουμε να το απολαύσουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Εκτέλεση:


Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι απλώς να είναι τρίψουμε το κρέας με μαγειρική σόδα και να το αφήσουμε για περίπου 2 ώρες. Αμέσως μετά ξεβγάζουμε με λίγο νερό και στη συνέχεια μαγειρεύουμε κανονικά.

Με αυτή την απλή και εύκολη διαδικασία το κρέας θα γίνει μαλακό και πεντανόστιμο.


Και μη ξεχνάτε, αν έχετε μια δική συνταγή ή συμβουλή που θέλετε να μοιραστείτε, ακολουθήστε μας στο facebook και την περιμένουμε στο inbox μας @tinamageirepsosimera


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!