To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Πως να ξεπαγώσω κρέας χωρίς μικροκύματα
2
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Πολλές φορές θα τύχει να έχουμε ξεχάσει να ξεπαγώσουμε το φαγητό από το βράδυ ή να υπάρχει ανάγκη να μαγειρέψουμε κάτι γρήγορα. φυσικά αυτό είναι εφικτό απλώς πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα ώστε να το κάνουμε με σωστό τρόπο χωρίς να βλάψουμε την υγεία μας.

Πως ξεπαγώνουμε λοιπόν κρέας με νερό χωρίς μικροκύματα.
Αρχικά τοποθετούμε το κρέας μέσα σε μια σακούλα τροφίμων, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και το σκεπάζουμε με παγωμένο νερό. Αν δεν έχουμε σακούλα μπορούμε να το βάλουμε και χωρίς αυτήν. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι το νερό πρέπει να είναι παγωμένο και όχι ζεστό γιατί σε αντίθετη περίπτωση δημιουργείτε μια επιφάνεια πάνω στο κρέας/φαγητό που μπορεί να μαζέψει μικρόβια και βακτήρια.

Αλλάζουμε το νερό κάθε μισή ώρα και με αυτό τον τρόπο μια μικρή ποσότητα φαγητού έχει ξεπαγώσει σε μία ώρα. Για μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού επαναλαμβάνουμε το ίδιο.

Μόλις ξεπαγώσει, το μαγειρεύουμε κατευθείαν και δε το ξαναπαγώνουμε.


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!