To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Ριγκατόνι με λουκάνικο!!
Απαιτούμενος Χρόνος: 25 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Ιδανικό πιάτο για φοιτητές και γενικά για όσους δεν θέλουν να ασχολήθουν και να ξοδέψουν πολύ χρόνο στην κουζίνα τους.

Υλικά / Προετοιμασία

- 400 γρ.ριγκατόνι
- 200 γρ. χωριάτικο λουκάνικο
- 20 τοματίνια
- φυλλαράκια φασκόμηλου
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- κεφαλογραβιέρα
- αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

1) Καθαρίζουμε το λουκάνικο από την μεβράνη του και το ψιλοκόβουμε. Βράζουμε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό.
2) Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σωτάρουμε το λουκάνικο με τα τοματίνια, σε μέτρια φωτιά.
3) Οταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το φασκόμηλο και συνεχίζουμε μέχρι να ζαρώσουν τα τοματίνια, ανακατεύοντας συχνά.
4) Αλατοπιπερώνουμε.
5) Σουρώνουμε τα ριγκατόνι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το λουκάνικο και τα ντοματίνια, ανακατεύουμε 1' στη φωτιά και σερβίρουμε τριμμένη κεφαλογραβιέρα.

Kαλή όρεξη!


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!