To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Τηγανιά χοιρινή με μανιτάρια!!
Απαιτούμενος Χρόνος: 45 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Υλικά / Προετοιμασία

- 1 κιλό κρέας χοιρινό
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
- 50 γρ. κορνφλάουρ
- 200 γρ. ζωμός κοτόπουλο
- 250 γρ. μανιτάρια
- 100 γρ. βούτυρο παγωμένο
- ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
- κόλιανδρο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα


Εκτέλεση

1) Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Αναμιγνύουμε το χοιρινό με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κορνφλάουρ και ανακατεύουμε πολύ καλά.

2) Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό ελαιόλαδο και μετά το κρέας. Τηγανίζουμε ανακατεύοντας, μέχρι το χοιρινό να ροδίσει καλά.

3) Βάζουμε την τηγανιά σε απορροφητικό χαρτί.

4) Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε περίπου 100ml ελαιόλαδο.

5) Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει.

6) Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να συμπυκνωθεί στο μισό. Προσθέτουμε τον ζωμό και τα μανιτάρια, τη ρίγανη και αφήνουμε να μαγειρευτεί και να γίνει η σάλτσα μας.

7) Τέλος προσθέτουμε και το βούτυρο και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να λιώσει.

8) Προσθέτουμε την τηγανιά μέσα στην σάλτσα και το αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά.

Kαλή όρεξη!


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!