Υλικά 5 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 1 φλιτζάνι γάλα φρέσκο 200 g κρέμα γάλακτος 1 αυγό κασέρι ή Gouda τριμμένο ή σε φέτες αλλαντικά της επιλογής σας σε κομματάκια μανιτάρια αλάτι-πιπέρι |
Διαδικασία1 Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε το κασέρι, τα μανιτάρια και το μπείκον. 2 Ανακατεύουμε το γάλα με την κρέμα και το αυγό και περιχύνουμε τις πατάτες. 3 Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά και ξεσκέπαστο για άλλα 30 λεπτά. Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε το κασέρι, τα μανιτάρια και το μπείκον.
Ανακατεύουμε το γάλα με την κρέμα και το αυγό και περιχύνουμε τις πατάτες.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά και ξεσκέπαστο για άλλα 30 λεπτά.
Kαλή όρεξη!