To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Χοιρινή Τηγανιά Γλυκόξινη!!
Απαιτούμενος Χρόνος: 20 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Υλικά / Προετοιμασία

- 1200 γρ. χοιρινό κρέας
- 4 πιπεριές πράσινες κέρατο
- 1/2 ποτήρι κρασί
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
- 1 κύβο βοδινού
- 1-2 κουταλιές μέλι
- αλάτι , πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το κρέαςι κομμένο καμματάκια και το αφήνουμε να ψηθεί ανακατεύοντας ανα διαστήματα.

Λίγο πριν να είναι έτοιμο ρίχνουμε και τις πιπεριές.

Σβήνουμε με το κρασί και στη συνέχεια προσθέτουμε τον κύβο, τον χυμό πορτοκαλιού και το μέλι.

Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!!

Καλή Όρεξη!!


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!