To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Μπριζόλες χοιρινές στο φούρνο
Απαιτούμενος Χρόνος: 60 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Μια απλή και κυριώς νόστιμη συνταγή για μπριζόλες!! Η χοιρινή μπριζόλα, αποτελεί πηγή ενέργειας σημαντικών θρεπτικών συστατικών όπως πρωτεΐνες, βασικές βιταμίνες (Β1, Β2, Β3, Β6,10); παντοθενικό οξύ και ανόργανα στοιχεία (φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο και ψευδάργυρο). Υλικά: 5 χοιρινές μπριζόλες 5 πατάτες κομένες κυδωνάτες 1/2 φλ.τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο 1 φλ.τσαγιού νερό 1 κ.σ. ρίγανη 1 κ.σ. αλάτι 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι 3 κ.σ. μουστάρδα 250γρ. μανιτάρια Χυμό απο 1 μεγάλο ζουμερό λεμόνι Υλικά: 5 χοιρινές μπριζόλες 5 πατάτες κομένες κυδωνάτες 1/2 φλ.τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο 1 φλ.τσαγιού νερό 1 κ.σ. ρίγανη 1 κ.σ. αλάτι 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι 3 κ.σ. μουστάρδα 250γρ. μανιτάρια Χυμό απο 1 μεγάλο ζουμερό λεμόνι Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί. Προσθέτουμε τις κομμένες πατάτες και τα μανιτάρια επίσης. Σε ένα μεγάλο σέικερ ή ένα μπόλ χτυπάμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τις μπριζόλες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας να πάει παντού το μίγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° γιά 1 ώρα περίπου (ανάλογα με το πάχος κοψίματος) και αφού στο ενδιάμεσο τις γυρίσουμε μία φορά.


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!