Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Συνδιάζουμε πατατες με σπανάκι.

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time35 minsTotal Time40 mins

Υλικά

 1 kg πατάτες
 100 ml ελαιόλαδο
 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
 150 ml ζωμό λαχανικών
 2 σκελίδες σκόρδο
 2 κουταλιές μουστάρδα
 300 g σπανάκι
 αλάτι - πιπέρι

Διαδικασία

1

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια.

2

Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα. Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου.

3

Προσθέτουμε το σπανάκι και αλάτι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη, σιγοβράζοντας ώσπου να μαραθεί, περίπου 10-15 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

 1 kg πατάτες
 100 ml ελαιόλαδο
 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
 150 ml ζωμό λαχανικών
 2 σκελίδες σκόρδο
 2 κουταλιές μουστάρδα
 300 g σπανάκι
 αλάτι - πιπέρι

Directions

1

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια.

2

Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα. Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου.

3

Προσθέτουμε το σπανάκι και αλάτι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη, σιγοβράζοντας ώσπου να μαραθεί, περίπου 10-15 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Πατάτες με σπανάκι