Ο συνδιασμός τυριών, αλλαντικών και κρέμας γάλακτος με τα μακαρόνια είναι πραγματικά εξαιρετικός
Υλικά 1 πακέτο φωλιές 250 g κεφαλοτύρι τριμμένο 250 g κασέρι gouda τριμμένο 250 g ζαμπόν 500 ml κρέμα γάλακτος αλάτι - πιπέρι λίγο πελτέ ντομάτας |
Διαδικασία1 Βράζουμε τις φωλιές σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε αλατισμένο νερό. 2 Στραγγίζουμε και τις τοποθετούμε σ' ένα πυρέξ το οποίο έχουμε λαδώσει πριν για να μην κολλήσουν. 3 Προσθέτουμε όλα τα κασέρια και τα αλλαντικά.Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τον πελτέ ντομάτας και ανακατευουμε. 4 Ψήνουμε περίπου για μισή ώρα ωσπου να λιώσουν τα τυριά και να πάρει χρώμα το φαγητό μας. Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Βράζουμε τις φωλιές σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε αλατισμένο νερό.
Στραγγίζουμε και τις τοποθετούμε σ' ένα πυρέξ το οποίο έχουμε λαδώσει πριν για να μην κολλήσουν.
Προσθέτουμε όλα τα κασέρια και τα αλλαντικά.Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τον πελτέ ντομάτας και ανακατευουμε.
Ψήνουμε περίπου για μισή ώρα ωσπου να λιώσουν τα τυριά και να πάρει χρώμα το φαγητό μας.
Kαλή όρεξη!