Υλικά 8 χοιρινά μπριζολάκια 2 tbsp βασιλικό φρέσκο, ψιλοκομμένο 4 φέτες προσούτο 2 tbsp ελαιόλαδο 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί |
Διαδικασία1 Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Τα τυλίγουμε με το προσούτο και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. 2 Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα μπριζολάκια να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά 10 - 15 λεπτά. *Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα. Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Τα τυλίγουμε με το προσούτο και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα μπριζολάκια να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά 10 - 15 λεπτά.
*Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα.
Kαλή όρεξη!