Χοιρινό κρέας μαγειρεμένο σε πουγκιά.
Θέλει λίγη ώρα παραπάνω για να ετοιμαστεί άλλα είναι πολύ εύκολο φαγητό.
Υλικά 2 kg χοιρινό 200 ml κρασί κόκκινο 6 ντομάτες 1 συσκευασία μανιτάρια κομμένα. 3 πιπεριές κομμένες σε φέτες μαιντανό ρίγανη αλάτι - πιπέρι |
Διαδικασία1 Βάζουμε το κρέας σε μία λεκάνη με τα μπαχαρικά το αλάτι, το πιπέρι την ρίγανη και το κρασί και τα αφήνουμε για 2 ώρες να μαριναριστεί. Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια. 2 Κόβουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές σε καρέ και τα μανιτάρια σε φέτες. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί 3 Κόβουμε 8 κομμάτια αλουμινόχαρτο και χωρίζουμε το κρέας σε 8 μερίδες. Τοποθετούμε το κρέας στα κομμάτια αλουμινόχαρτου, από πάνω βάζουμε το μείγμα με τις ντομάτες πασπαλίζουμε με μαϊντανό και κλείνουμε δημιουργώντας πουγκάκια. 4 Τοποθετούμε τα πουγκιά σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, περίπου 4 ώρες. Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Βάζουμε το κρέας σε μία λεκάνη με τα μπαχαρικά το αλάτι, το πιπέρι την ρίγανη και το κρασί και τα αφήνουμε για 2 ώρες να μαριναριστεί. Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια.
Κόβουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές σε καρέ και τα μανιτάρια σε φέτες. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί
Κόβουμε 8 κομμάτια αλουμινόχαρτο και χωρίζουμε το κρέας σε 8 μερίδες. Τοποθετούμε το κρέας στα κομμάτια αλουμινόχαρτου, από πάνω βάζουμε το μείγμα με τις ντομάτες πασπαλίζουμε με μαϊντανό και κλείνουμε δημιουργώντας πουγκάκια.
Τοποθετούμε τα πουγκιά σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, περίπου 4 ώρες.
Kαλή όρεξη!