To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Ψαρονέφρι και πατατούλες baby
Απαιτούμενος Χρόνος: 60 λεπτά
0
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Υλικά: Υλικά / Προετοιμασία

- 500 γραμμ. πατατούλες baby
- 700 γρ. κομμάτια ψαρονέφρι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 πράσα κομμένα
- 4 καρότα κομμένα
- 1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
- 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 2 κ. σ. μαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

1) Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα για 20’-25’ μέχρι να μαλακώσουν.

2) Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και ροδίζουμε το ψαρονέφρι για περίπου 4’ από κάθε πλευρά. Το βγάζουμε σε πιατέλα, το σκεπάζουμε και το διατηρούμε ζεστό.

3) Προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και τα καρότα και τα αφήνουμε να μαραθούν για 4’-5’.

4) Προσθέτουμε το κρασί.

5) Ξαναβάζουμε το ψαρονέφρι και τις πατάτες κομμένες στη μέση. Σκεπάζουμε το τηγάνι και βράζουμε για 15’ σε μέτρια φωτιά.

6) Σε αυτό το στάδιο πρέπει να έχουν μείνει ελάχιστα υγρά στο τηγάνι.

7) Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος , τον μαϊντανό και ελέγχουμε το αλατοπίπερο.

Καλή Όρεξη!!


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!