Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες 500 g μπάμιες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες λίγο σέλινο ψιλοκομμένο 5 ματσάκι μαιντανό 1 tbsp πάπρικα ελαιόλαδο αλάτι - πιπέρι νερό |
Διαδικασία1 Πλένουμε τις μπριζόλες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη. 2 Σε κατσαρόλα ρηχή βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το αλάτι, το πιπέρι να αφήσουν το άρωμά τους, τα σοτάρουμε να μαλακώσουν, προσθέτουμε τις μπάμιες, δεν ανακατεύουμε απλώς κουνάμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να ψηθούν για περίπου για 7 -8 λεπτά. 3 Προσθέτουμε τα μυρωδικά, το νερό, αφήνουμε άλλα 5 λεπτά και βάζουμε το φαγητό σε πυρέξ. 4 Τοποθετούμε από πάνω τις αλατισμένες μπριζόλες και το βάζουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά. Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Πλένουμε τις μπριζόλες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε κατσαρόλα ρηχή βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το αλάτι, το πιπέρι να αφήσουν το άρωμά τους, τα σοτάρουμε να μαλακώσουν, προσθέτουμε τις μπάμιες, δεν ανακατεύουμε απλώς κουνάμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να ψηθούν για περίπου για 7 -8 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά, το νερό, αφήνουμε άλλα 5 λεπτά και βάζουμε το φαγητό σε πυρέξ.
Τοποθετούμε από πάνω τις αλατισμένες μπριζόλες και το βάζουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Kαλή όρεξη!