Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time50 minsTotal Time1 hr

Υλικά

 8 λεπτές φέτες φιλέτο μοσχαρίσιο
 4 tbsp βούτυρο φρέσκο
 4 tbsp ελαιόλαδο
 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
 2 ποτηράκια του κρασιού χυμό πορτοκάλι φρεσκοστιμμένο
 2 ποτηράκια λευκό ξηρό κρασί
 αλάτι - πιπέρι

Διαδικασία

1

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο να κάψουν και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

2

Aφαιρούμε το κρεμμύδι και όπως είναι το τηγάνι βάζουμε μέσα τα φιλέτα. Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά και από τις δυο πλευρές.

3

Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε το λικέρ και τέλος το κρασί. Μόλις πάρει βράση αλατοπιπερώνουμε.

4

Αφήνουμε τα φιλέτα να ψηθούν σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

 8 λεπτές φέτες φιλέτο μοσχαρίσιο
 4 tbsp βούτυρο φρέσκο
 4 tbsp ελαιόλαδο
 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
 2 ποτηράκια του κρασιού χυμό πορτοκάλι φρεσκοστιμμένο
 2 ποτηράκια λευκό ξηρό κρασί
 αλάτι - πιπέρι

Directions

1

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο να κάψουν και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

2

Aφαιρούμε το κρεμμύδι και όπως είναι το τηγάνι βάζουμε μέσα τα φιλέτα. Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά και από τις δυο πλευρές.

3

Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε το λικέρ και τέλος το κρασί. Μόλις πάρει βράση αλατοπιπερώνουμε.

4

Αφήνουμε τα φιλέτα να ψηθούν σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Kαλή όρεξη!

Notes

Μοσχαρίσιο φιλέτο με πορτοκάλι