To tinamagerepso.gr έρχεται στο κινητό σου! Αποκτήστε το στο Google Play
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες!
Απαιτούμενος Χρόνος: 180 λεπτά
1
Συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε την συνταγή!!!

Η μελιτζάνα είναι νόστιμη από μόνη της. Πόσο μάλλον εαν τη συνδιάσουμε και με το μοσχαράκι. Είναι ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι, για να το απολαύσουμε με όλη την οικογένεια.

Υλικά / Προετοιμασία

- 1 κιλό μοσχάρι
- 4 μελιτζάνες (μέτριες)
- 2 κρεμμύδια
- 3 ντομάτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 πράσινες πιπεριές
- 1/2 κούπα μαϊντανό
- λίγη ρίγανη
- αλάτι - πιπέρι


Εκτέλεση

1) Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το βράζουμε. Αφού βράσει το βάζουμε σε ένα ταψάκι με δυο κούπες από τον ζωμό του.
2) Αφαιρούμε τη φλούδα απο την μελιτζάνα σταυρωτα, δεν την καθαρίζουμε εντελώς. Αφού τις τηγανίσουμε τις βάζουμε σε ένα ταψάκι.
3) Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές ψιλοκομμένα. Αλατοπιπερώνουμε και και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μια ώρα.
4) Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.

Kαλή όρεξη!


Συνδέσου για αφήσεις το σχόλιό σου!


Δεν είσαι μέλος? Δημιουργία Λογαριασμού

Άφησε το πρώτο σχόλιο για αυτό το περιεχομενο!